Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Χαιρετούμε θερμά

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον σύλλογο γονέων οτι ως σύλλογος σπουδαστών ουδέποτε συμφωνήσαμε με το σύνολο του ψηφίσματος του συλλόγου καθηγητών για τους παρακάτω λόγους:

1. Δεν θεωρούμε οτι ο διορισμός ενός/μιας καλλιτεχνικου/ής διευθυντή/ριας θα έλυνε τα προβλήματα του ωδείου. Το ωδείο παρέμεινε εξόχως δυσλειτουργικό κατά τη διάρκεια υπαρχόντων (πάντα διορισμένων) διευθύνσεων. Προφανώς δεν χρειάζεται αναφορά ονομάτων για να αποδειχθεί αυτό. Άρα γιατί να προσδοκούμε κάτι καλό με την πλήρωση της κενής θέσης;
2. Η ύπαρξη του παρόντος δ.σ. προφανώς δεν είναι τυχαία (βλ. γενικότερες πολιτικές/κοινωνικές εξελίξεις). Γιατί να περιμένουμε κάτι καλύτερο από ένα νέο δ.σ.; Εκτός κι αν θέλουμε να νομίζουμε μονίμως πως ένας χουντικής προέλευσης τρόπος διοίκησης θα λειτουργήσει κάποτε υπέρ των συμφερόντων του ωδείου.

Με βάση τους ανωτέρω προβληματισμούς μας και μετά από πρόταση μερίδας σπουδαστών, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τους συλλόγους καθηγητών και γονέων σε κοινή συνέλευση-συζήτηση μετά τις διακοπές του Πάσχα, με θέμα: "Άλλοι τρόποι διοίκησης του κ.ω.θ."

Επίσης είναι ευνόητο οτι πρέπει να αφαιρεθεί η υπογραφή του συλλόγου σπουδαστών από το ψήφισμα που έχει αναρτηθεί στο blog του συλλόγου γονέων.

Καλή μας συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου